INTERIEUR | VORMGEVING


Bedrijven

support

Bedrijven en organisaties die de werkomgeving willen aansluiten bij hun filosofie en een aangename sfeer belangrijk vinden voor zowel de werknemers als de bezoekers, kunnen bij mij terecht voor een totaal concept op maat. HET ID! maakt de… Lees meer +

Particulieren

support

HET ID! biedt verschillende mogelijkheden voor de particuliere opdrachtgever; interieurontwerp: schetsvoorstellen waarbij de mogelijkheden van de ruimte visueel weergegeven worden, sfeerbeeld… Lees meer +

eigentijds | inspirerend

De ideeën zijn altijd actueel, volgens een beeld van het moment en gebaseerd op een trend met een lange termijn visie. Inspiratie is te vinden in de oplossingen, de ideeën en de samenwerking.

helder | speels

Communicatie onderling en het ontwerp zijn helder en transparant, geen vragen wel duidelijkheid. Steeds met ruimte voor een lach en een knipoog.

gevoelig | stevig

Het resultaat is gevoelig, raakt je bewust of onbewust in je gevoel. Soms kwetsbaar, maar altijd stevig gefundeerd op een pakket van eisen die de basis vormen van het concept.

samen | uniek

Elk traject pakken we samen aan om een ieders kwaliteiten maximaal in te zetten. Het resultaat is steeds uniek. Afgestemd en op maat; specifiek voor de opdrachtgever.

bns scrisp

Keurmerk_Interieur_RGB