Bedrijven en organisaties die de werkomgeving willen aansluiten bij hun filosofie, functionaliteit hoog waarderen en een aangename sfeer IMG_1008belangrijk vinden voor zowel de werknemers als de bezoekers, kunnen bij mij terecht voor een totaal concept op maat. HET ID! maakt de verbinding tussen ruimte, gebruiker, inrichting door de bedrijfsboodschap te vertalen naar een beleving.

Plan van aanpak.

HET ID! maakt een analyse, rapporteert en verwerkt dit. In overleg met de opdrachtgever gaan de gegevens mee in de vertaling naar een totaalconcept. Het betreft hier de indeling, kleurgebruik, lichtplan, textieltoepassing en styling. Met dit goedgekeurde ontwerp kan de opdrachtgever zelf aan de slag of neemt HET ID! deze zorg over en worden offertes aangevraagd, inkopen gedaan en de realisatie tot een einde gebracht tot en met de styling. Door vooraf een budget te bepalen wordt teleurstelling achteraf voorkomen. Hierover worden afspraken gemaakt over wie, wat, waar en hoeveel.

In de afgelopen jaren is HET ID! werkzaam geweest in verschillende branches: vastgoed projectontwikkeling (inrichten van informatiecentra en modelwoningen), kantoren (restylen gehele kantoor, nieuw kantoor inrichten, entree & recepties ), horeca (restaurant, receptie, hotelkamers, lounge, bar) retail(kapsalon, setdresser voor promotie film, workshops voor klanten, advies over winkelinrichting met optimale klantbeleving) en zorg (dagverblijf, recreatieruimte,logeerkamer, restaurant) .

Kan jouw werkomgeving ook wel een frisse blik gebruiken? Met een kleine investering krijg je inzicht in de mogelijkheden en komt er veel energie vrij omdat een vernieuwde sfeer binnen handbereik komt.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Neem contact op met HET ID! voor een oriënterend gesprek waarbij met een kop koffie klaarstaat.