HET ID! biedt verschillende diensten aan:

– interieurontwerp: schetsvoorstellen waarbij de mogelijkheden van de ruimte visueel weergegeven worden

– sfeerbeeld:  een collage als onderdeel van een totaal concept en als trendwijzer voor de Nederlandse interieur markt

– lichtplan: als onderdeel van een totaal concept en specifiek voor nieuwbouw woningen

– kleuradvies: vanzelfsprekend bij een totaal concept, maar ook voor specifieke situaties: Inhuur door retailers, maatwerk voor een ruimte in privé of werksituatie, maatwerk voor producten.
De diensten worden aangeboden in pakketten die elkaar opvolgen: BASIS, PLUS en XL

In het pakket BASIS zit een kennismakingsgesprek om wensen en eisen duidelijk te krijgen, een analyse met een advies op maat. Afhankelijk van de dienst weergegeven op plattegrond en/of driedimensionaal. De verschillende ideeën worden mondeling teruggekoppeld. Met als resultaat een concreet plan afgestemd op de opdracht.
In pakket PLUS zit het aanvragen, coördineren en aanbieden van offertes. Dit zijn tekeningen en offertes van producten, diensten en maatwerk specifiek voor deze opdracht. Het betreft hier alle uit te voeren acties door verschillende partijen naast HET ID!
Styling en meer doet HET ID! vanzelfsprekend zelf en zit ook in dit PLUS pakket.
De hele opdracht uit handen geven zodat HET ID! zorgt voor het geheel van ontwerp, aanvraag, coördinatie en realisatie dan is pakket XL de juiste. Het gehele traject verloopt met alleen de nodige contact momenten en communicatie. Een minimale tijdsbelasting van de opdrachtgever met maximaal resultaat.

Aan het eind van iedere opdracht zit een evaluatie en worden na overleg foto’s gemaakt die terug te vinden zullen zijn op deze website. Een extra promotie voor het project is een feit.

De ervaring leert dat de meeste projecten  vragen om maatwerk qua aanpak, afstemming en uitvoer. Dit is geen probleem. In overleg worden de werkzaamheden afgestemd en volgt een offerte op maat. Dit mag geen verrassing zijn!

HET ID! helpt je verder.