Men ervaart mij als creatief, enthousiast en vernieuwend terwijl ik vooral mijn hart volg, mijn oor ter luister leg en de ruimte voel. Het is niet tegen te houden; kleuren en beelden komen in mijn hoofd en vormen de basis van opnieuw iets moois. Mijn inlevingsvermogen maakt dat ik de klant centraal stel en kan inspireren.

Vele meters liep ik in diverse woonwarenhuizen en maakte zo kennis met het werken met doelgroepen in verschillende woonstijlen van traditioneel tot modern. Retail ten top in samenwerking met de verkoopafdelingen. Ik volgde speciale trainingen om kennis te vergaren over kleurtoepassing en werking van licht. Nog steeds word ik blij als bij schemering de lampen aangaan en een prettig licht geven.En dat de kleur op de muur zich als een kameleon gedraagt…dat kan ik echt ervaren als een cadeautje van de ruimte.
Ik denk graag en gemakkelijk “Out-of-the-box” en daag mezelf continue uit me daarin te blijven ontwikkelen. Dit doe ik ondermeer door ik musea en theaters te bezoeken om zo mezelf te inspireren. Een theatervoorstelling of een tentoonstelling zie ik als een metafoor voor mijn werk; het is een afgerond geheel met een heldere boodschap, samengesteld uit ingrediënten die verrassen, vermaken en overtreffen.

11 jaar HET ID!  zijn inmiddels een feit en daar ben ik trots op. Opdrachtgevers uit diverse branches weten mijn werk te waarderen en zoeken regelmatig de samenwerking. Samen hebben we “huizen gebouwd” met ruimtes om in te leven!

Ik ben Hetty Stegeman: Interieurvormgever met passie voor verbondenheid tussen mens en omgeving.

Drijfveer

Ik merk dat ik altijd een beetje van mijn klanten ga houden. Ben betrokken bij persoonlijke en intense gebeurtenissen. Verhuizen en een nieuwe omgeving zijn in een mensenleven behoorlijke mijlpalen. Of dit nu is in een privé of werksituatie een verandering vraagt veel van de mens, zowel bij een nieuwe woning als kantoor. Ik ben dankbaar dat ik daarin een rol van betekenis mag spelen. Ruimte om in te leven in de breedste zin van het woord maak het persoonlijk en op maat.

Ik doe dit om dat ik oprecht blij wordt als de ruimte past bij de behoefte van de gebruiker en er verbinding ontstaat tussen persoon en omgeving. Het is de combinatie van indeling, licht en kleur die de sfeer maken en de het interieur vormen. Mijn drive is om mensen te helpen in een omgeving te verblijven die klopt bij hun wensen en behoeftes. Waar dat dan ook is: modelwoning, vakantiehuis, hotel, kantoor of thuis.

Hoe doe ik dat

Onder het genot van een kop koffie hebben we een doortastend gesprek waarin alle vragen over de wensen en het gebruik aan de orde komen. Ik luister met een creatief oor naar de antwoorden en vraag door om wensen en dromen te achterhalen. Uitgangspunt: Stel je voor dat alles zou kunnen…
Om een zo persoonlijk mogelijk plaatje te kunnen creëren, leef ik mij verregaand in in wensen en dromen de opdrachtgever. Ik verplaats me in de situatie. Ik wil weten wat hen beweegt. Wat ze belangrijk vinden, wie gaat de ruimte gebruiken en hoe? Wat is belangrijk voor ze en hoe willen ze dat?  Ik wil de gebruikers oprecht leren kennen zodat ik hún interieur samenstel, hún werkomgeving creëer die aansluit bij de wensen en niet een voorbeeld is van fotostyling uit een woonmagazine.Hiermee ga ik aan slag op zoek naar het beste resultaat; uitkomst van een puzzel van mogelijkheden als het script van een theaterstuk dat verrast, vermaakt en overtreft.

Wat zeggen anderen over mij

Betrouwbaar, vastberaden, vernieuwend, ondernemend, eigenzinnig, bemiddelend, creatief, oprecht en authentiek, enthousiast, doortastend, spontaan, gedreven; alles in huis!portret verkleind

Waarmee help ik jou

Je krijgt inzicht = Analyse

Je ervaart ruimte = Interieur ontwerp

Je beleeft een geheel = Sfeerbeeld en Kleuradvies

Helderheid = Lichtplan speciaal voor nieuwe woningen.

Je krijgt met minimale inzet, maximaal resultaat (ontzorgen) = Realisatie