Wat als de zon het laat afweten? Geen licht om te lezen in je luie stoel? Een romantisch etentje? Licht is een grote sfeermaker.

Het lichtplan is advies over hoe de ruimte te verlichten op basis van wensen en behoeftes van de gebruikers. Het plan bevat algemene informatie over licht, een plattegrond van het plan, een toelichting en advies over armaturen. Het is ook  mogelijk de armaturen te leveren en te plaatsen om het realiseren zo eenvoudig mogelijk te maken. Met een gerealiseerd lichtplan kun je altijd de gewenste sfeer creëren, omdat de verschillende armaturen op ieder moment hun bijdrage leveren voor elke gelegenheid. Heb je een romantisch etentje of lees je liever de krant aan de eettafel? Door het totale plan en de realisatie schijnt de zon zowel buiten als binnen!

HET ID! gaat op zoek naar de schoonheid van de elementen in de ruimte op ieder uur van de dag. Voor mij is licht de factor die verbinding maakt in de ruimte en een essentieel middel om de juiste sfeer te bereiken. Door te spelen met licht en het schijnsel hiervan is het mogelijk sferen te maken die passen bij jou en je werkzaamheden.

Randvoorwaarden: Je bent bereid een investering te doen in de aanschaf van lichtbronnen. Staat open voor advies en weet daglicht op waarde te schatten. Het enige dat jij hoeft te doen is je openstellen en een investering in de aanschaf van lichtbronnen danwel armaturen en ook jij geniet maximaal van jouw interieur.

Speciaal voor nieuwe woningen zijn er totaalplannen van aansluitingen, wandcontactdozen en schakelingen. Dit totaalplan wordt bij voorkeur met het bestek aangeleverd. Hierdoor zijn de kosten van dit plan direct terug verdiend.

Maak een afspraak met HET ID! dan laten wij ons licht schijnen over jouw interieur. Je kunt bellen en e-mailen.

 [second-half]Voorbeeld lichtplan2980_001_Pagina_22980_001_Pagina_1[/second-half]