HET ID! neemt alle zorgen van je over ten aanzien van de project realisatie.

Het is mogelijk om alles tijdens de realisatie te laten verzorgen door HET ID!. Dat houdt in dat de praktische zaken onder mijn verantwoordelijkheid vallen en uit handen worden genomen en georganiseerd. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat hij/zij minimaal belast wordt in zijn tijd. De contactmomenten bestaan uit een regelmatige terugkoppeling over de stand van zaken per mail of telefoon. Eens in de zoveel tijd spreken we af op locatie om de vorderingen te bekijken en om afgestemd te blijven. Het is ook mogelijk dat HET ID! onderdeel wordt van het projectteam en hierin meedraait op een vooraf afgestemde basis.

Besluit je om HET ID! ook in te schakelen voor de realisatie? Dan betekent dat dat jij als opdrachtgever je bezig kunt houden met je eigen taken en werkzaamheden. Terwijl jij de dagelijkse zaken oppakt, wordt een droom gerealiseerd.

Door 11 jaar ervaring als zelfstandige heeft HET ID! een netwerk van andere specialisten om zich heen verzameld. Een samenwerking die is gebaseerd op kwaliteit en ervaring. Alle partijen zetten zich maximaal in voor het project en de samenwerking omdat wij elkaar kennen en vertrouwen en vooral omdat allen gaan voor een tevreden klant! In ieder project is de mogelijkheid aanwezig om gebruik te maken van deze specialisten.

Randvoorwaarde voor realisatie met de minste tijd is vertrouwen en weten dat deze manier van werken aan 2 kanten iets oplevert.

Wacht niet langer met het realiseren van een droom in de uitstraling van het bedrijf. Ook een kennismaking met jouw bedrijf kan maar 1 keer onbevangen, laten we daar samen een succes van maken!